Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/clients/client90/web3083/web/lap_sablon2.php on line 17
- klaudiajos - sokoldal.hu


MENÜ
Cigánykártya
Tarot
Havi Horoszkóp
Csakrák
A csakrák helytelen működése
A karma törvénye
Reiki
Mágus
Színek és jelentései
Indigógyerek
Partnereim
Erotikus álmok
Gyógyító képzelet
Teremtő képzelet
Mi az álom?
Álomfejtés


MI a TAROT ?

A TAROT - a szellemi alapműveltség része

A TAROT  kártya 22 lapja - a 22 nagy arkánum - a NAGY KÖNYV 22 lapja. A NAGY könyvnek az a 22 lapja, amin "minden meg van írva". Ezek a lapok tartalmazzák a kivonatát, az összefoglalását, az esszenciáját a NAGY KÖNYVnek = a Létezésnek

Mi a NAGY KÖNYV? - A nagy könyv a SORS könyve, a Létezés könyve, a KARMA könyve, az Égi Internet.

Mit jelent a TAROT szó?

A TAROT kártyát az Ősi Egyiptomban a spirituális beavatásoknál használták. A mai Embereknek - nekünk - Életünk megértésében, problémáink megoldásban nyújt sok segítséget, ha nyitottakká válunk a lapok üzeneteire, ha meg tudjuk fejteni a TAROT lapok titkát.

A mágusok a TAROT-ot a legnagyobb titkokba beavató könyvnek tartják.

Vajon milyen TITOKba avat be a TAROT? ---> Az Élet titkaiba!!! ...

...és kit avat be? ---> Mindenkit, aki...

...az ÉLET titkaiba avat be a TAROT mindenkit, aki megismeri, aki megtanulja olvasni az Ő üzeneteit. Az Emberi élet; a Létezés - és egyáltalán az ÉLET titkaiba.

A TAROT kártya 22 lapja az Emberi élet 22 Életútját jelképezi - de segítségével az egyén életén túl megismerhetjük az ember - mint lény - életét, életeinek egymás utánját, azok értelmét, összefüggéseit. A TAROTból megismerhetjük az emer kozmikus szererpét; az ÉLETet, a létezést kozmikus szemszögből láthatjuk. A TAROT magában rejti a teremtés titkát, az élet körforgásának tökéletesen megtervezett törvényszerűségeit. Aki megfejti a TAROTban rejlő tudást, Ő megérti ezeket; Ő megérti az Élet értelmét, megérti az Élet összefüggéseit, törvényszerűségeit.

A mai világ Embere keresi az Élet értelmét. Egyre többen kezdünk rájönni a rohanás, az anyagi javak hajszolásának értelmetlenségére, az anyagi dolgok hiábavalóságára. Ma sok ember keresi a megvilágosodást.

 

 

 

A TAROT egyszerű, ősi bölcsessége nem véletlenül népszerű a spirituális utat járók körében.

A TAROT szerint a világon egyetlen dolog állandó: a folyamatos változás. A TAROT minden pillanatban használható - mindig aktuális - benne van az örök jelen. Mindig megtalálható benne épp azt a válasz, amire épp ott - épp akkor szükséged van.

Ha megismered a TAROT lapjait, akkor megérted azt a 22 Életfeladatot, amin mindannyiunknak végig kell menni. Ha megérted, sokkal könnyebben, kellemesebben, boldogabban tudod megélni azokat a pillanatokat, melyek Rád várnak...

... azaz megteremthetsz Magadnak egy minden szinten (testi-lelki-szellemi szinten) örömteli, kényelmes, sikeres, gazdag és élvezetes Életet! - Legyen így!

 

 Jóslás

Már régóta a jövendölés egyik legnépszerűbb formája. A kártyalapok jelentése és értelmezése azonban nagyon is függ az egyes kártyajósoktól. A jóslások néhány fajtája aleatórikus, véletlenszerű, vagyis a jóslásban használt elemek esetleges kiválasztásán múlik. Az aleatórikus szó a latin kockajátékos szóból ered, mivel a legegyszerűbb jóslási forma a kockavetés.

A kártyajóslás minden fajtájában szerepel a kérdező – aki tanácsot kér egy kérdés felvetésével – és a jövendőmondó, aki megadja a választ. A kártyákat kirakhatja a kérdező is, és a jós is. E tekintetben nincs egységes vélemény, mivel ez függhet az alkalmazott módszertől is. A legfontosabb azonban az, hogy mindkét fél a kérdésre koncentráljon, mert egy komolytalan vagy pontatlanul feltett kérdés hasonlóan pontatlan választ eredményezhet.

Aki kártyavetést tanul, az egyben megtanulja az álomfejtést is, hiszen a szimbólumok azonosak. A lapok számozva vannak, úgyhogy a számmisztika is hozzátartozik a tarot ismeretanyagához. Minden egyes kártyalap egy-egy alkotás, mely művészi értékkel bír, tehát a képek elemzésére is lehetőséget adnak.

 www.klaudiajos.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!